Elke motor heeft onderhoud nodig en dit kunnen wij voor je verzorgen. Voor een aantal zaken, zoals het wisselen van banden, helpen we je graag meteen weer op weg. Wil je dat wij je motor regelmatig even voor je nakijken, maak dan gebruik van de Fris Pitstop. Voor groter onderhoud is het handiger om een afspraak te maken. We plannen het onderhoud dan in, bestellen de juiste onderdelen en zorgen dat je motor weer tiptop met je mee kan.

We willen graag zo transparant mogelijk zijn in onze werkwijze en in onze prijsstelling. We geven je altijd zo veel mogelijk informatie, inclusief een reële inschatting van de kosten, vooraf en proberen verrassingen zo veel mogelijk te voorkomen. Ook doen we geen dingen die niet met je zijn afgesproken.

Banden

We hebben altijd wel een aantal Michelin banden in gangbare maten op voorraad. Behalve prijs voor de band (die is per maat verschillend) moet je rekening houden met de volgende kosten (gebaseerd op een band zonder binnenband op een gegoten wiel):

Band wisselen vanaf de motor € 35,-
Band wisselen losse velg € 20,-
Band plakken (in plaats van wisselen)* € 20,- extra

Bovengenoemde richtprijzen gelden voor de meest gangbare merken en typen motoren en banden en zijn uiteraard exclusief de kosten voor de band, maar inclusief balanceren.

*We geven geen garantie op het plakken van banden.

Wanneer je ook de band bij ons aanschaft, geven we je graag een totaalprijs. Neem hiervoor contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook zelf je banden bestellen; wij zijn premiumpartner van Bandenleader.

Werkplaats

Heeft je motor een kleine of grote beurt nodig? Voor de meeste motoren kunnen we je van tevoren vertellen wat zo’n beurtje je gaat kosten, neem hiervoor contact met ons op.

Voor alle andere werkzaamheden aan je motor kun je ook bij ons terecht. Of het nu gaat om het vervangen van je standaard spiegels door dat mooie setje dat je hebt gekocht of het vervangen van je kentekenplaathouder of uitlaat. Wij hanteren een scherp werkplaatstarief van € 60 inclusief BTW en proberen je altijd vóór aanvang van de werkzaamheden een duidelijke inschatting te geven van het uiteindelijk te betalen bedrag.

Uitlaten

Regelmatig hebben wij voor een aantal gangbare motoren standaard en gemodificeerde uitlaten beschikbaar. Wil je iets speciaals, neem dan contact met ons op hierover.

Ontwikkeling & realisatie: Internetbureau Fris Online