Fris Pitstop

Je motor altijd in topconditie met hulp van Fris Motorservice? Dat kan met de Fris Pitstop. Maak een afspraak en kom bij me langs, ik check je motor met een vaste checklist in een klein half uurtje. Zo ben jij altijd Fris op weg.

Waarom zou ik dat doen?

Het is belangrijk voor je eigen veiligheid en die van de weggebruikers om je heen om je motor technisch goed bij te houden. Daarnaast zorgen de juiste banden- en kettingspanning er voor dat die onderdelen langer mee gaan. Ook zorgt te lang doorrijden met versleten remblokken voor onnodige slijtage van je remschijf (en dus kosten om deze te vervangen). Zo verdien je eigenlijk de kosten voor de Fris Pitstop vanzelf terug.

En wat kost dat dan?

Fris Pitstop kost je € 19,95 per keer. En een half uurtje van je tijd dus. Maar daarin krijg je wel een kop lekkere koffie als je dat wilt.

Wat krijg ik daar voor?

Aan de hand van mijn standaard checklist controleer ik je motor op de volgende punten: bandenspanning, profieldiepte, kettingspanning en -smering, remblokken en -schijven, remvloeistof, oliepeil, koelvloeistof, keerringen, lagers, verlichting en accu. Kleine klusjes zoals het smeren en stellen van je ketting en je bandenspanning op orde brengen doe ik ook gelijk, als dat nodig is. Ik ben gemiddeld ongeveer een half uurtje met je motor bezig. Wil je hiervoor een afspraak maken, dan kun je me te bellen of te appen hiervoor.

Goed plan, doe mij maar zo’n motorcheck.

Fijn! Bel of app me op 06 2411 8766 of mail naar info@frismotorservice.nl.