Leuk, zo’n motor. Maar hoe werkt hij eigenlijk? En welk onderhoud kan ik gemakkelijk zelf doen? Waar moet ik op letten tijdens het rijden? Niet iedereen weet zomaar het antwoord op dit soort vragen. Wil je wel eens meer weten over de werking van een verbrandingsmotor, over het verschil tussen één, twee, drie, vier of meer cilinders, over remmen, remblokken en remschijven of andere technische zaken? Volg eens een training bij Fris!

Het trainingsprogramma voor 2018 staat nu online en je kunt je gelijk inschrijven. Dat kan altijd tot vijf dagen vóór de betreffende training. Dat is ook het moment waarop wij beslissen of er voldoende deelname is om de training door te laten gaan. We bieden dit jaar de volgende trainingen aan:

Fris Pitstop – donderdag 15 maart, maandag 14 mei, donderdag 13 september
Fris Pitstop DAMES editie – maandag 16 april, donderdag 14 juni, maandag 15 oktober
Training banden en remmen – op aanvraag
Training motorblok – op aanvraag
Training koppeling en aandrijving – op aanvraag

We werken voor elke training in kleine groepen van minimaal vier, maximaal es deelnemers. Elke training is interactief, we gaan heel graag op jullie specifieke vragen in. De trainingen worden in principe gegeven op maandag- en donderdagavonden en beginnen altijd om 18:30 uur. Eindtijd is circa 22:00 uur. Deelname aan een training kost € 59,50 per avond, inclusief koffie en thee met iets lekkers en een handig tooltje om mee te nemen. Je betaalt bij inschrijving € 10 aan, deze aanbetaling ontvang je alleen terug wanneer wij er voor kiezen om een training niet door te laten gaan, bijvoorbeeld bij te weinig deelnemers. In dat geval zullen we je altijd een alternatief proberen te bieden.

Heb je zelf een specifieke technische vraag of wil je met een kleine groep een training op maat? Neem contact met ons op en we gaan kijken hoe we jouw wensen kunnen invullen. Tip: ook leuk als bijzonder teamuitje!