Heerlijk, motorrijden op je eigen motor! Maar we hebben niet allemaal een veilige plek om een motor neer te zetten als we er niet op rijden. Daar hebben wij ook een oplossing voor. Je kunt je motor namelijk het hele jaar door bij ons stallen. Hij staat dan veilig, warm en droog en je kunt ‘m binnen onze ruime openingstijden zo vaak ophalen en weer terugbrengen als je wilt. En wil je een keertje buiten openingstijden komen, dan overleggen we over een passende oplossing zodat je motor altijd veilig staat. Rij je de hele zomer door, maar staat je motor in de winter niets te doen? Dan kun je ‘m ook bij ons in de winterstalling zetten, zorgen wij er goed voor. Je betaalt de stalling per automatische incasso, lekker makkelijk voor ons allemaal.

Dit zijn de opties:

Permanente stalling met maandbetaling € 40 per maand
Permanente stalling met jaarbetaling € 450 per jaar

Wanneer je je motor bij ons in de permanente stalling zet, staat hij altijd veilig, warm en droog. Je kunt de motor zo vaak als je wilt binnen onze openingstijden ophalen en terugbrengen. We voorzien je motor van een draadje naar de accu (indien nodig) zodat hij, als je wat langer niet rijdt, door ons kan worden aangesloten op een Optimate acculader. Wanneer je belt voordat je je motor wilt komen halen, zorgen wij dat hij voor je klaar staat met de juiste bandenspanning en we controleren de basics (vloeistoffen, remmen) even voor je. Zien we dat onderhoud nodig is of er aan zit te komen, dan melden we je dat.

Winterstalling met maandbetaling € 35 per maand
Winterstalling met periodebetaling € 160 voor vijf maanden

Bij de winterstalling breng je je motor op z’n vroegst op 1 november en je haalt ‘m weer op vóór 1 april van het volgende jaar. Eerder brengen is in overleg natuurlijk mogelijk. Wij sluiten de accu regelmatig aan op een Optimate acculader om deze in optimale conditie te houden. Gedurende de periode dat je motor bij ons staat voeren we eenmalig een uitgebreide check uit. Mocht hieruit eventueel benodigd onderhoud voortkomen, dan laten we je dat weten. We voeren uiteraard geen onderhoud aan jouw motor uit zonder je toestemming. Natuurlijk kunnen we je motor tijdens de winterstalling poetsen, onderhoud doen of schade herstellen. Vraag naar de mogelijkheden!

Je hebt ook de mogelijkheid om je helm en/of motorkleding bij ons achter te laten wanneer je motor bij ons gestald is. De kosten hiervoor bedragen € 1 per item per maand, waarbij een helm en handschoenen samen voor één item tellen. Scheelt je thuis weer ruimte én alles blijft gemakkelijk bij elkaar.