Onze tip: Yamaha handvatverwarming

Yamaha handvatverwarming, toepasbaar op alle merken motoren - bij Fris Motorservice natuurlijk!

K-k-k-koude handen op de motor? Niet nodig hoor! We monteren graag handvatverwarming voor je. Dat kan op bijna alle motoren, dus vraag ons vooral naar de mogelijkheden voor jouw motor.

Wij zijn op dit moment erg fan van de Yamaha handvatverwarming. Ook voor alle andere merken natuurlijk, de HVV120 past op alle sturen van 22mm, dus op de meeste sturen. Naast het feit dat de vormgeving erg mooi is – geen los bedieningskastje maar de bediening in het linker handvat – heeft deze een smart functie, waardoor je accu niet leeggetrokken wordt als je ‘m een keer vergeet uit te zetten. Een geruststellend idee :-).

De HVV120 heeft een adviesprijs van € 163, wij leveren ‘m voor € 149,95. Met het inbouwen zijn we meestal een half uurtje bezig, maar dat is afhankelijk van de motor.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de vertrouwde Oxford heated grips. Die heb je al vanaf € 64,95. De montage kost iets meer tijd, maar meestal niet meer dan drie kwartier.

En denk je nu: “handvatverwarming, hoezo? Ik rijd toch niet in de winter!” dan kun je natuurlijk altijd je motor nog veilig, warm en droog bij ons in de (winter)stalling zetten.