Onze tip: SENA Bluetooth communicatie

SENA bluetooth headset voor in je motorhelm

Wil je graag naar muziek luisteren tijdens het motorrijden? Of rijd je wel eens met een groep(je) en vind je het gezellig en handig om ook met elkaar te kunnen praten onderweg? Of misschien wil je wel graag telefonisch bereikbaar zijn als je op de motor zit? Er zijn allerlei redenen om een communicatiesetje in je helm te willen zetten. Maar welk setje kies je?

Wij zijn zelf erg te spreken over de SENA setjes. Kristalhelder geluid (bellend onderweg de reactie krijgen: “oh ik dacht dat je op kantoor zat”), gemakkelijke bediening, koppeling met je smartphone én … een SENA kan gepaird worden met setjes van andere merken. Dus je hoeft de keuze niet meer te maken op basis van de merken die je vrienden hebben, met een SENA kun je met allemaal in contact blijven.

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten, met allemaal eigen voordelen. Zelf hebben we de 10U (alleen geschikt voor bepaalde merken en typen helmen) en de 10R, allebei met afstandbediening aan het stuur. Prijzen van alle sets op aanvraag. Je kunt het setje zelf in je helm inbouwen, maar wij kunnen het ook voor je doen voor € 24,95. We horen van je :-).