Je motor altijd in topconditie met hulp van Fris Motorservice? Dat kan met de Fris Pitstop. Wanneer je dit abonnement afsluit – heel simpel met het formulier hier onder – kan je 12 keer per jaar bij ons langskomen voor een technische controle van je motor. Zo ben jij altijd Fris op weg.

Waarom zou ik dat doen?

Het is belangrijk voor je eigen veiligheid en die van de weggebruikers om je heen om je motor technisch goed bij te houden. Daarnaast zorgen de juiste banden- en kettingspanning er voor dat die onderdelen langer mee gaan. Ook zorgt te lang doorrijden met versleten remblokken voor onnodige slijtage van je remschijf (en dus kosten om deze te vervangen). Zo verdien je eigenlijk de kosten voor de Fris Pitstop vanzelf terug.

En wat kost dat dan?

Fris Pitstop kost je € 14,95 per maand, te betalen via automatische incasso. Het is helaas niet mogelijk om op een andere manier te betalen. Wil je geen abonnement, maar wel af en toe een check? Kan ook natuurlijk, je betaalt dan € 19,95 per keer.

Wat krijg ik daar voor?

Voor die € 14,95 per maand mag je twaalf keer per jaar (dit mag je spreiden zoals je wilt) bij ons langskomen voor een motorcheck, waarbij we aan de hand van onze standaard checklist je motor controleren op de volgende punten: bandenspanning, profieldiepte, kettingspanning en -smering, remblokken en -schijven, remvloeistof, oliepeil, koelvloeistof, verlichting en accu. Kleine klusjes zoals het smeren en stellen van je ketting en je bandenspanning op orde brengen doen we ook gelijk, als dat nodig is. Op zaterdagen kun je hiervoor zonder afspraak langskomen; we zijn gemiddeld ongeveer een kwartier met je motor bezig. Wil je op een ander moment langskomen, dan vragen we je om ons even te bellen of te appen voor een afspraak.

Goed plan, ik wil wel een maandelijkse motorcheck.

Fijn! Vul het formulier hier onder in. Je ontvangt per email een bevestiging en we sturen je een SEPA incassomachtiging. Zodra we die van je terug hebben, is je abonnement gestart. Tot gauw dus.

  • Ja, ik ga tot schriftelijke wederopzegging akkoord met het motorcheck abonnement 'Fris Pitstop' zoals omschreven op de website van Fris Motorservice voor mijn motorfiets met bovengenoemd kenteken en ik ga akkoord met maandelijkse automatische incasso van € 14,.95 voor dit abonnement. Ik ontvang hiervoor binnenkort een SEPA incassomachtiging, die ik per omgaande ingevuld en ondertekend retourneer.