Fris Motorservice is hét adres in de regio Amsterdam voor Bagster zadels en andere Bagster producten. Bagster staat voor maatwerk, comfort, kwaliteit en design. Lees hier meer over de filosofie achter Bagster zadels.

Je hebt de keuze uit Ready, Ready Luxe en Customize zadels. Ook is voor een aantal motoren een Special zadel verkrijgbaar en zijn er diverse Retro zadels beschikbaar. Lees hier onder meer over deze mogelijkheden.

Ready

Van verschillende merken en modellen motoren heeft Bagster zadels op voorraad. Je behoudt bij deze optie ook je eigen zadel en hebt dus een extra Bagster zadel. Je kunt zelf de kleur van de bies en het borduursel kiezen. Kijk hier welke Ready zadels Bagster kan leveren.

Je hebt een Ready zadel vanaf € 319,90 en de levertijd is circa een week.

Ready Luxe

Wil je graag meer opties voor jouw zadel maar heeft Bagster wel de bodemplaat voor jouw motor? Kies dan voor het Ready Luxe zadel. Je behoudt nog steeds je eigen zadel en Bagster maakt voor jou een extra zadel, voorzien van alle opties die je wilt: kleuren/materialen, stiksel, borduursel, hoogte en lengte van de zittingen, gel, Bultex en verwarmingsopties.

Een Ready Luxe zadel heb je vanaf € 329,90 ongeveer drie weken na bestelling in huis.

Customize

Heeft Bagster de bodemplaat van jouw zadel niet in het assortiment? Dan  kies je een Customize zadel en kun je helemaal los gaan met het ontwerp. Je levert dan je eigen zadel in. Dit sturen wij op naar Bagster en na een week of vier is je nieuwe zadel terug. Je kunt via de Bagster configurator je hele zadel ontwerpen: kleuren, materialen, stiksel, borduursel, hoogte en lengte van de zittingen, Gel, Bultex en verwarmingsopties.

De prijs van een Customize zadel begint bij € 279,90 en je bent je zadel een week of vier kwijt.

Specials en zadelhoezen

Voor een beperkte selectie motoren heeft Bagster het ontwerpwerk al gedaan. Vraag naar de actuele catalogus om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Je hebt een Bagster Special zadel vanaf € 379,90 en de levertijd is zo’n twee weken.

Ook zijn er zadelhoezen van Bagster beschikbaar voor heel veel motoren. Deze worden over je gehele eigen zadel heen bevestigd. Prijzen vanaf € 105,-.

Retro zadels

Je mooie retro (zelfbouw) motor voorzien van een bijpassend zadel? Kan ook bij Bagster. De zadels worden bekleed met leer of PVC, verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit vier stiksels: ruit, vierkant, horizontaal of verticaal.

Een retro zadel wordt gemaakt op je eigen zadelplaat. Prijzen vanaf € 280,-.

Ontwikkeling & realisatie: Internetbureau Fris Online