Je bent op zoek naar je droommotor. Of je hebt ‘m al gevonden. Denk je. Maar weet je zeker dat dit de motor is die bij je past? En hoe weet je of je niet binnenkort voor hoge onderhouds- of reparatiekosten komt te staan? We helpen je graag in dit proces! Dat kunnen we voor je doen op veel verschillende manieren. Hier onder geven we je een paar voorbeelden. En als je de gekochte motor daarna bij ons in onderhoud geeft, krijg je de advieskosten terug als onderhoudstegoed – zo kost het je dus niets.

Aankoopbeoordeling vóór of na aanschaf

We kijken de motor aan de hand van onze checklist voor je na op een aantal belangrijke punten. We beoordelen de algehele technische staat van de motor (onder meer banden, vloeistoffen, remblokken en -schijven, ketting en tandwielen), we kijken of er schade aan de motor is of zichtbaar is geweest en we geven aan waar je op korte termijn rekening mee moet houden qua onderhoud en vervanging.

Basis advies op basis van eigen keuze

Je hebt je keuze gemaakt of je hebt een shortlist (maximaal vier motoren) waar je uit wilt gaan kiezen. We kijken met je mee en overleggen met je, op basis van jouw eigen wensen en eisen, welke motor(en) het meest geschikt voor je is of zijn. Ook beoordelen we, op basis van de gegevens die beschikbaar zijn, de prijs-/kwaliteitverhouding.

Uitgebreid advies als je nog geen idee hebt

Eigenlijk heb je alleen bedacht dat je een motor wilt kopen. En waar je ‘m voor wilt gaan gebruiken. En een budget, dat is ook wel handig. Ook dan kunnen we je verder helpen. We gaan samen met jou op zoek naar de voor jou meest geschikte motor die ook nog binnen je budget past.

Neem contact met ons op voor (meer) mogelijkheden en prijzen.